Інтрига тривала довго, нарешті, переможці і номінанти оголошені

Інтрига тривала довго, нарешті, переможці і номінанти оголошені

Традиційно у ліцеї був проведений огляд-конкурс художньої самодіяльності серед учнів груп під назвою “Зоряний шлях” .У конкурсі брали участь учні 17 груп, що становить  80%  від всієї кількості груп. Конкурсанти відповідально підготувалися до участі, віднайшовши та відтворивши цікаві театральні, вокальні, хореографічні номери. За всім, що відбувалося на сцені спостерігало, а саме головне – оцінювало компетентне журі у кількості 11 осіб, яке складалося з педагогічних працівників ліцею.

Усі конкурсанти намагалися втілити назву конкурсу у своїх виступах за допомогою різнопланових і різножанрових програм демонструючи досить високу виконавську майстерність. Виступи груп були забезпечені цікавими музичними оформленнями, відеосупроводом. На сцені ліцею з’явилося нове віяння сучасного театрального мистецтва «Stand-up» та інструментального мистецтва – гра на Launchpad. Учні-учасники використовували цікаві, продумані костюми, а також додатковий реквізит та декорації –  предметів побуту.

13 грудня 2017 року на загальноліцейних лінійках у корпусі №1 і №2 було встановлено своєрідний рекорд – вручено 82 грамоти номінантам та переможцям! Усі групи-переможці нагороджені солодкими призами.

Вітаємо переможців та учасників!