Електронний підручник

Книжкові новинки

Шановні користувачі! Бібліотечний фонд  ліцею за рахунок державних коштів поповнився новою літературою. Підручники нові, 2020 року видання, рекомендовані Міністерством освіти і науки України й розраховані на  здобувачів професійно-технічної освіти та викладачів спецдисциплін. Новинки можна отримати в бібліотеці ліцею (корпус №1)  та безкоштовно завантажити у форматі Pdf за посиланнями: Інститут модернізації змісту освіти – https://lib.imzo.gov.ua/pdruchniki-ta-navchaln-posbniki-dlya-zdobuvachv-profesyno-profesyno-tekhnchno-osvti/ або на сайті ліцею в розділі «Електронний підручник».

Шановні користувачі!

Бібліотека ліцею пропонує вам скористатися електронними підручниками (посібниками). Кожен громадянин нашої держави має право на освіту згідно зі ст.53 Конституції України й Законом України «Про освіту». Держава зобов’язується забезпечити цим правом усіх здобувачів освіти, надаючи, тим самим, доступ не тільки до друкованих, а й до електронних версій підручників і посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки України.  

Тому право користування електронним підручником не може обмежуватись ніяким чином, відповідно, вільне завантаження текстових, сканованих та інших версій підручників (посібників) є повністю законним. Єдиний виняток: завантажені вами електронні книги суворо забороняється копіювати та поширювати через мережу Інтернет для загального користування, згідно Закону України «Про авторське право і суміжні права», тому e-books можуть використовуватися виключно в особистих цілях. Приємного та безпечного вам навчання!

Категорії:

Загальноосвітня підготовка

Професійна підготовка