Великий шлях починається з перших кроків!
Хто не полюбляє ласувати різними солодкими смаколиками, вишуканими кондитерськими виробами, які створюють руки професіоналів, але не всі знають скільки праці, старання, знань, творчих здібностей, та креативного підходу до роботи потребують ці маленькі солодкі шедеври. Після кропіткої теоретичної підготовки майбутні кондитери вийшли на виробничу практику, яка цього року була дуже очікувана, адже солодка справа прийшлась учням групи К – 25 (кухар,кондитер) до душі. Вишукані торти і тістечка, запашні пряники і дивовижні десерти, шоколадні фондани та прикраси все це майбутні кондитери створюють на кондитерських підприємствах міста та району. Не обходяться без творчих практикантів кафе та піцерії, меню яких обов’язково пропонує десерти.