Моя професія – моя гордість!
Ні для кого не секрет, що професія кондитера складна , відповідальна і потребує не лише естетичного смаку і творчих здібностей, але й багатьох знань та вмінь. Учні груп К-24 та К- 25 закінчили курс теоретичної та практичної підготовки, в повному обсязі пройшли виробничу практику на кондитерських підприємствах міста та району, і з повним багажем знань підійшли до заключного етапу: захистили рівень кваліфікації – кондитер 4 розряду. Для багатьох учнів мрія про кондитерське мистецтво стала реальністю.
Загадково, та смачно пахне корицею, ваніллю, імбірєм та лавандою, в руках молодих кондитерів цукор перетворюється на карамель, шоколад та какао порошок на глазур, прості та знайомі продукти на цікаві, вишукані торти, тістечка та незвичайні десерти. Іде кропітка робота, кожен зосередився на виконанні кваліфікаційного завдання, крок за кроком, застосовуючи новітні варіанти оздоблення кондитерських виробів. У результаті учні успішно виконали та презентували свої роботи., нагородою для них стали високі бали.