Лабораторно-практична робота
29 вересня у групі КТ-28 було проведено лабораторно-практичну роботу №2 з теми «Характеристика машин для очищення овочів. Будова, правила роботи. Ознайомлення з технічною документацією та правилами охорони праці».
Виконанню роботи передувало ознайомлення з відповідним матеріалом на попередніх уроках професійно-теоретичної підготовки, і як наслідок, лабораторна робота стала її закріпленням.
У зошитах для виконання лабораторно-практичних робіт учні описали призначення машин для обробки картоплі, накреслили її схему та згідно зображення надали їй специфікацію, визначили основні правила експлуатації машин.
Заповнення таблиці можливих проблем під час роботи машин закріпило знання учнів з даної теми, і може бути використано при виконанні тематичної контрольної роботи.