Хто отримав «Гарбуза»?
Наша країна вже має першу гастрономічну перемогу – Борщ, але в українській кухні ще є кілька страв та продуктів, які можуть бути гастрономічною візиткою України. Тож громадська організація Ресторанна Гільдія та Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра» залучила підприємства, шеф-кухарів, пересічних громадян України до онлайн кулінарного конкурсу рецептів «Гарбузовий Маєток 2023», пов’язаного з приготуванням страв з гарбуза, а також розміщення цікавих рецептів з гарбуза в новій електронній книзі “Гастрономічний код нації. Гарбуз”.
В конкурсі взяли участь педагогічні працівники професій ресторанного сервісу: майстри виробничого навчання, викладачі професійно – теоретичної підготовки та одним з кращих учнів третього курсу. За результатам конкурсу в категорії «Викладачі та майстри виробничого навчання ЗППТО» серед дванадцяти номінацій ми отримали два «Золотих гарбуза» за страви «Гарбузова Шпундра» (майстер виробничого навчання Ютиш Ю.Ю.) і «Пряний гарбузовий лате на рослинном молоці « (майстер виробничого навчання Біджакова В.В.), «Срібний гарбуз» за страву «Тарт з листкового тіста з гарбузом і сиром Фета» (учень Петров С.) та « Бронзовий гарбуз» за салат «Хе з гарбуза по-українськи» (майстер виробничого навчання Воробйова Л.Г.) Вітаємо переможців і чекаємо нових здобутків!