Всесвітній день охорони праці

Всесвітній день охорони праці

В межах Всесвітнього дня охорони праці в ліцеї проведено ряд заходів, мета яких привернути увагу учасників освітнього процесу закладу до проблем охорони праці в умовах зміни клімату.

Згідно запланованих заходів в ліцеї у інформаційному віснику надано цікаву інформацію про влив клімату в Україні та запропоновано ряд заходів, що можуть уповільнити зміну клімату на планеті.

У бібліотеці закладу, бібліотекарем Чабан О.Г. підібрано цікавий матеріал та організовано тематичну виставку для учасників освітнього процесу присвячену Всесвітньому дню охорони праці .

Учні ліцею брали участь у щорічному конкурсі «Охорона праці очима дітей». Кращі малюнки були надіслані до редакції журналу «Охорона праці».

Викладачем предмета «Охорона праці» ВАЛЕНТОВИЧ Л.В., проведено з учнями вікторину присвячену Всесвітньому дню охорона праці «Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату».

У вікторині брали участь учні першого курсу, а саме: група К-34 «Кухар, кондитер», група Кр-1 «Кравець», група ЕСТ-1 «Слюсар-ремонтник, електрозварник ручного зварювання», група АсЕл -9 «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрозварник ручного зварювання» група ШЛП-8 «Штукатур, лицювальник – плиточник». Під час вікторини учні продемонстрували хороші знання.

За результатами підрахунку журі конкурсу, найбільше балів набрала і зайняла перше місце – група Кр-1;

друге місце – група ЕСТ-1;

третє місце – група К-34 та група АсЕл-9.

Усі учасники вікторини отримали заохочувальні призи.

Ведуча вікторини, нагадала, що безпека праці – в наших руках!