КВАЛІФІКАЦІЙНА ПРОБНА РОБОТА КУХАРЯ 4 РОЗРЯДУ
Після проходження виробничої практики на підприємствах ресторанного господарства учні гр. К-33 виконували кваліфікаційні пробні роботи з професії «Кухар», кваліфікація – 4 розряд.
Згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт учні виконували завдання різної складності. Готували, оформляли та подавали різноманітні страви: борщі, супи-пюре, солянки, страви з риби, м’яса, закуски в асортименті, солодкі страви та вироби з тіста.
Під час виконання завдань учні вміло підбирали та використовували посуд, інструмент та інвентар. Майбутні кухарі успішно продемонстрували свої знання та вміння, які вони здобули на уроках теоретичного та виробничого навчання, а також удосконалили на виробничій практиці.
Маючи певний досвід самостійної роботи після проходження виробничої практики учні досить впевнено продемонстрували свій рівень професійної підготовки, проявили невичерпну фантазію, естетичний смак, креативність та сучасність під час оформлення страв. І як результат, вони отримали оцінки високого та достатнього рівня.