Формула успіху
Якісну підготовку майбутніх кухарів забезпечує виробнича практика, яка дає змогу оптимального поєднання теоретичних знань з фаху та уміння застосувати їх на виробництві, виховує відповідальність, розвиває вміння самостійно вирішувати виробничі ситуації, правильно та якісно вести технологічний процес. Саме такий досвід знадобився учням ліцею групи К-34 під час виконання кваліфікаційної пробної роботи з професії «Кухар», кваліфікація 4 розряд.
Для її виконання учні отримали індивідуальні завдання, які складалися з приготування страв з м’яса, риби, птиці, морепродуктів, а також різноманітні перші страви, салати, закуски, піци та млинцеві пироги.
Всі учні успішно справились з поставленим завданням та дійшли висновку, що в кухарській справі немає дрібниць, а кожна деталь – це серйозна, кропітка робота, яка потребує багато знань, вмінь та навичок.
