Різдвяні смаколики
Напередодні
Різдва майстер виробничого навчання Державного
навчального закладу “Олександрійський професійний ліцей” Лариса Рекун провела майстер-клас «Приготування англійського пудингу».
Англійський пудинг готується на водяній бані з борошна, крихт хліба, жиру, вершків, яєць і всіляких спецій. Починають готувати пудинг за три тижні до Різдва, потім він «зріє» в холодному і темному місці.
Подають пудинг обов’язково з солодким соусом, який готують на основі коньячного або ромового масла, лимонного або заварного крему.
Прикрашають смачний десерт гілочкою гостролиста, поливають сумішшю алкоголю з цукром і підпалюють – синє полум’я створює різдвяний настрій.
Тож готуйте разом з нами! Мирного та щасливого Різдва!



