Підсумки підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти
Протягом червня-серпня 2025 року на базі Державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» курси підвищення кваліфікації пройшли 91 кухар закладів освіти із дев’яти територіальних громад Кіровоградської області.
Підвищення кваліфікації проводилось за освітньою програмою професійного навчання «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти».
Основна мета навчання – підвищення професійної кваліфікації працівників їдалень закладів освіти в рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування досягнута.
Цікавий досвід, дружня атмосфера та безліч професійних тонкощів – саме так проходило навчання. Працівники шкільних їдалень – творчі, активні, цілеспрямовані фахівці кухарської справи.
Дякуємо за цікавий досвід та чекаємо наступних зустрічей.
# Шкільне_харчування
#Олександрійський_професійний_ліцей
#Освітній_Простір_Кіровоградщини