«Саме складне – зробити щось просте… »

За італійською мудрістю салат повинні готувати чотири кухарі: скупий, філософ, ласун і художник. Скупий повинен приправити салат оцтом, філософ – посолити, ласун – влити олію, а художник – змішати салат.
Учні групи К – 23, на уроці виробничого навчання, готували салати, як справжні кухарі професіонали. Всі були задоволені своїми роботами. Але саме складне – зробити щось просте, та одночасно витончене. Фаворитом уроку був салат « Грецький », рецептом якого ми хочемо поділитися з Вами.
Салат « Гречеський »

Назва

сировини

Кількість

сировини

бруто

нето

Помідори

53 50

Огірки

53 50

Перець солодкий

67 50

Сир Фета

41 40

Салат « Латук »

32 25

Салат « Лолло Росо »

32 25

Базилік

4 2

Цибуля червона

12 10

Оливки

10 10

Маслини

10 10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *