За італійською мудрістю салат повинні готувати чотири кухарі: скупий, філософ, ласун і художник. Скупий повинен приправити салат оцтом, філософ – посолити, ласун – влити олію, а художник – змішати салат.
Учні групи К – 23, на уроці виробничого навчання, готували салати, як справжні кухарі професіонали. Всі були задоволені своїми роботами. Але саме складне – зробити щось просте, та одночасно витончене. Фаворитом уроку був салат « Грецький », рецептом якого ми хочемо поділитися з Вами.
Салат « Гречеський »
Назва сировини |
Кількість сировини |
|
бруто |
нето |
|
Помідори |
53 | 50 |
Огірки |
53 | 50 |
Перець солодкий |
67 | 50 |
Сир Фета |
41 | 40 |
Салат « Латук » |
32 | 25 |
Салат « Лолло Росо » |
32 | 25 |
Базилік |
4 | 2 |
Цибуля червона |
12 | 10 |
Оливки |
10 | 10 |
Маслини |
10 | 10 |