Синьоокий вересень, здраствуй!

Поздоровляємо усіх з Днем Знань і бажаємо учням душевно: успіхів, удачі і дерзань, і відкриттів незвичайних, найкращих учителів, майстрів, і веселих довгих змін, найвірніших друзів, і звичайно, гідних оцінок!

Прохолодна погода та неквапливий дощ не зіпсував гарного і урочистого настрою колективу ліцею, що вишикувався для святкування Дня знань. Після урочистого ходи першокурсників, виконання церемонії підняття державного прапору з привітанням до всіх присутніх з нагоди свята звернувся директор ліцею Мужиков К.В. та протоієрей Олександрійської єпархії Української православної церкви Анатолія Штанько. На святковій лінійці були присутні адміністрація ліцею, викладачі, майстри виробничого навчання, працівники бухгалтерії, учні, батьки та рідні, випускники ліцею. Кращі з кращих були нагороджені почесними грамотами та пам’ятними подарунками. Святковий, урочистий Перший дзвоник у новому 2017-2018 навчальному році подали учні-старшокурсники, закликавши всіх присутніх до кабінетів на Перший урок «Жовто-блакитна квітка у вінку Європи».

Маємо надію, що для Вас, шановні учні, ліцей є другою домівкою. Хай не налякають і не відвернуть від вибраної мети майбутні розчарування, які насправді є лише подоланням юнацького романтизму і уявлень про те, що можна чогось добитися в житті, не докладаючи до того жодних зусиль. І якщо ви здатні на це, якщо у вашому характері є наполегливість і сильна ваша воля, то ви обов’язково дійдете до мети і винагородою вам буде майбутній професіоналізм!