Попереду справжні творчі дива…

Попереду справжні творчі дива…

По закінченню виробничої практики  в групах К-26 та К-27, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» відбулися кваліфікаційні пробні роботи. Учні демонстрували свої знання, уміння та навички з професії кухар, кваліфікація – кухар третього розряду.

Під час виконання кваліфікаційних пробних робіт майбутні кухарі виконували  обробку овочів, риби, м’яса та готували напівфабрикатів з них. Смачними були супи, страви з круп, макаронних виробів, бобових та яєць. Невичерпну фантазію та естетичний смак демонстрували учні під час оформлення страв, та справжній креатив у використанні додаткових компонентів.

Один етап навчання практично закінчено, попереду наступний. Учні будуть здобувати кваліфікацію кухаря четвертого розряду. Саме на цьому етапі навчання є можливість творити та готувати справжні шедеври.

 Під час іспиту продемонстрували свої практичні та теоретичні знання, уміння та навички які вони здобували на уроках виробничого навчання  та закріплювали під час проходження виробничої практики на підприємствах міста. Згідно переліку завдань пробних кваліфікаційних робіт  учні виконували роботи  різної складності, демонструючи набуті професійні навички, прийоми по приготуванні страв, проявляли фантазію та естетичний смак при оформленні страв та складанні композицій з овочів. При обговорюванні були відміченні кращі роботи учнів.