Комплексні теоретичні кваліфікаційні роботи з професії кондитер
Згідно навчального 15 січня 2018 року в рамках поетапної кваліфікаційної атестації були виконані комплексні письмові роботи в групі К-23 за професією кондитер ІІІ розряду.
Завдання містили в собі питання з таких предметів як «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Організація виробництва», «Устаткування підприємств харчування» та «Охорона праці»
Всі учні впорались з завданнями, демонструючи різний рівень знань.
Найвищі оцінки отримали Тимошенко Ростислав та Літвінов Андрій.
Державна кваліфікаційна комісія розглянула та затвердила результати кваліфікаційних іспитів в процесі поетапної атестації.
Всім допущеним до атестації учням був присвоєний ІІІ кваліфікаційний розряд кухаря.