Впевнені кроки до магічної кухні

Впевнені кроки до магічної кухні

Учні групи КОф-1 Державного навчального закладу  «Олександрійський професійний  ліцей», які обрали професію кухаря, офіціанта напевно  мріють стати відомими шеф – кухарями, знаменитими рестораторами. Але це ще тільки мрії, для здійснення яких необхідно наполегливо  та сумлінно навчатись, оволодівати тонкощами магічної кухні.

Кухарі першокурсники  проходять  виробниче навчання  в кухні – лабораторії ліцею під керівництвом майстра виробничого навчання Козакової Раїси Пантелеївни. Професія «Кухар» – складна і потребує не лише естетичного смаку, але значних знань, умінь та навичок.  Важка і кропітка праця  вимагає багато зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку. Наш час відкриває великі можливості для  такої творчості.

Отже  учні групи КОф-1  працюючи на уроках виробничого навчання творять справжні дива:  готують   напівфабрикати з м’яса, страви з круп, овочів, різноманітні юшки.

Професія кухаря – дуже універсальна. Знання отримані в професійно – технічних навчальних закладах можна реалізувати у всіх галузях харчової промисловості.