Долаємо перший рубіж
Професія «Кухар» – складна і потребує не лише естетичного смаку, але значних знань, умінь та навичок. Важка і кропітка праця вимагає багато зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку.
Учні групи КОф-1 проходять виробничу практику на підприємства міста Олександрії та Олександрійського району, аби закріпити здобуті на уроках теоретичного та виробничого навчання знання, уміння та навички з професії кухар, рівень кваліфікації третій розряд.
Під керівництвом висококваліфікованих працівників підприємств учні самостійно працюють на робочих місцях, готують, випікають, прикрашають страви, це дає їм змогу здобути досвід та підвищити свою професійну підготовку, підготуватись до самостійної праці на підприємствах ресторанного сервісу, стати конкурентоспроможними та кваліфікованими працівниками.