Виконання розбирально – складальних робіт агрегатів автомобіля

Виконання розбирально – складальних робіт агрегатів автомобіля

Учні  групи  ЕлАТ-1 на уроці виробничого навчання опановували важливу для майбутніх фахівців  тему «Розбирально- складальні роботи агрегатів  автомобілів». Тема актуальна та необхідна для подальшої самостійної  роботи. Під час розбирання автомобіля і його агрегатів необхідно дотримуватися суворої послідовності виконання окремих процесів, тому розбирання автомобілів і агрегатів виконують по заздалегідь  розробленим технологічним етапам, які записуються в технологічні карти.

Технологічний процес складання машин і механізмів являє собою частину виробничого процесу, що характеризується послідовним з’єднанням деталей в підгрупи, групи та готові вироби. Якість збирання залежить від точності складання , чистоти деталей, що збираються, оснащення робочих місць, контролю в процесі складання і випробування зібраних вузлів, агрегатів.

Учні групи показали високі  навички володіння процесом збирання-розбирання агрегатів автомобіля, вміння складати технологічні карти та загальної результативності роботи.