«Залізо, розумом освячене, барвистий світ нам народило…»

«Залізо, розумом освячене, барвистий світ нам народило…»

У період з 12 по 16 листопада 2018 року у навчальному закладі був проведений Тиждень інформатики. Відкриття Тижня відбулося на загальноліційній лінійці І та ІІ корпусів.

Протягом тижня заходи сплановані та проведені викладачами Рітченко Оленою Євгеніївною та Барановською Тетяною Іванівною містили завдання на розвиток в учнів бажання вивчати інформатику, як дисципліну, на формування основних предметних компетенцій та навичок, сприяли розвитку творчої фантазії, логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, а також виховували обов’язковість, відповідальність та креативність мислення.

Найкраще у реалізації цілей Тижня допомогли завдання Всеукраїнського конкурсу з інформатики «Бобер-2018», інформаційний десант з повідомленням на тему «20 самих цікавих фактів про комп’ютери», віртуальний дайджест, конкурси «Дешифратор», конкурс малюнків  створених за допомогою графічних редакторів та «Інтелектуальне антикафе», учні з великим азартом та ініціативністю спробували власні сили у інтелектуальній грі, що сприяла розвитку позитивної мотивації до вивчення предмету.