Теоретична частина кваліфікаційної поетапної атестації з професії кондитер ІІІ розряду
Згідно з робочим навчальним планом 14 січня 2019 року учнями груп К-24 і К-25, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» та на даний час пройшли виробничу практику з професії «Кондитер» були виконанні теоретичні комплексні письмові роботи.
Учні доводили свої знання з предметів «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Організація виробництва», «Устаткування підприємств харчування» та «Охорона праці».
Всі добре впорались з завданнями, демонструючи різний рівень знань, умінь та навичок отриманих під час навчання та проходження виробничої практики.
Результати виконання теоретичної частини кваліфікаційної поетапної атестації передані на розгляд державної кваліфікаційної комісії.