Лабораторно-практичні роботи в групі К-24 з теми «Технологія приготування опарного дріжджового тіста та виробів з нього»
Учні групи К-24 вже багато знають і вміють, бо за їх спинами вже три з половиною роки навчання і практики. Вони вийшли на фінішну пряму, але вона і така вже проста. Є ще чому навчитись і що для себе відкрити. Наприклад, знайоме і вивчене в минулому році дріжджове тісто стає більш ніжним, вишуканим і смачнішим . А все тому, що відкрили опарний спосіб його приготування. Звісно навчились виготовляти здобу, кулеб’яки, розтягаї…
А, головне – вишукані шедеври , такі як «Бріош», «Сіннабон» , «Булочка з кремом «Петісьєр»….
Тож, нарешті, ремесло кондитера перетворюється на МИСТЕЦВО КОНДИТЕРА.