Тиждень професій загальних для всіх видів економічної діяльності (Відео)

Тиждень професій загальних для всіх видів економічної діяльності

З 21.01.19 по 25.01.19 у Державному навчальному закладі «Олександрійський професійний ліцей» пройшов тиждень професій загальних для всіх видів економічної діяльності на тему: «Інформатизація навчального простору – це навчання без меж». Завданням тижня було показати на прикладах, як ми це реалізовуємо для навчання, співпраці та самоосвіти. 

У Веб-квесті «Комп’ютерні мережі» взяли участь учні групи Б-17 під керівництвом викладача професійно-теоретичної підготовки Рiтченко О.Є., які працювали в групах і ще раз переконалися, що можливості Інтернету можна використовувати для навчання. Учасникам потрібно було якнайшвидше виконати всі завдання та знайти кодові слова в процесі виконання завдань. Це дозволило систематизувати, більш глибоко осмислити навчальний матеріал з предмету «Комп’ютерні системи і мережі» також застосувати свої знання на практиці. Учні показали гарні знання. Переможці отримали свідоцтва.  

Вікторина «Креативна бухгалтерія» пройшла під девізом: «Креативно, весело, позитивно». Завдання були цікаві та різноманітні, команди давали відповіді на питання, розгадували прислів’я, знаходили рими. В ній прийняли участь учні 2-4 курсів, представники груп Б-16, Б17, К24, К-25, ЕлТ-3. Завдання вікторини, які підготували викладачі професійно-теоретичної підготовки Рітченко О.Є та Нога В.М.,  змусили учнів міркувати логічно, розвивали вміння мислити нестандартно – креативно. В ході змагання перемогу отримали учні групи К-25, друге місце в учнів К-24, трете за кількістю балів поділили учні Б-16 та ЕлТ-3.

У бізнес-форумі «Як стати успішним», проведеним викладачем професійно-теоретичної підготовки Ногою В.М., взяли участь учні груп Б-16, Б17, К-24, К-25, КОф-1, АсЕл-3. Завдання бізнес-форуму надати кожному учаснику нові знання, натхнення, мотивацію до успіху та самоосвіти було виконане. Присутні створили свою власну формулу успіху. Сподіваємось, що набуті на бізнес-форумі знання, стануть фундаментом побудови успішної кар’єри. 

На інформаційному майстер-класі «Використання QR-коду» майстер виробничого навчання Стороженко А.О. ознайомила присутніх з можливостями використання QR-коду для навчання та у повсякденному житті. Чим зацікавила не тільки учнів, а й викладачів застосовувати ці знання на практиці, мотивувавши їх до самоосвіти.

Під час підведення підсумків тижня на загальноліційній лінійці  найбільш   активні та ініціативні   учні, отримали   сертифікати та свідоцтва. Дякуємо всім за прийняту активну участь у проведенні тижня!