Готуємо страви з м’яса

Готуємо страви з м’яса

Уроки виробничого навчання в учнів групі КОф-1, які навчаються за професією «Кухар, офіціант» проходять завжди цікаво. Учні приймають участь у змаганнях, працюють бригадами та в малими групах. 

Не став  винятком і урок виробничого навчання з теми «Приготування страв з варених, смажених та запечених страв з м’яса».

Для досягнення найкращого результату та успішного закріплення отриманих напередодні знань та умінь, урок проходив у вигляді ділової  гри.  

Учні були поділені на два  умовних кафе, дві бригади кваліфікованих кухарів. У ході роботи учні готували та презентували варені,  смажені та  запечені страви з мʼяса.  Для приготування  страв використовували сучасні соуси для маринування мʼяса ( медово-гірчичний соус) та  різноманітні спеції. Стало у нагоді сучасне обладнання, а саме  гриль та кулінарний газовий  пальником,  який надав  стравам  карамельну шкірочку.

Смачні варені овочі учні готували використовуючи технологію «Сувіт» та пароварку, завдяки чому овочі зберегли більшу кількість корисних речовин.

Презентація страв була неперевершена, дегустація пройшла на високому рівні.