За крок до диплому «Електрозварник ручного зварювання» 

За крок до диплому «Електрозварник ручного зварювання»

Відбувся захист дипломних робіт в групі АсЕлТ-2 та ЕлТ-3. Майбутні зварювальники успішно захистили свої роботи.

На захисті були  представлені дипломні та творчі роботи. Учні відповіли на численні питання комісії і гідно захистили свої роботи. Усі учні отримали позитивні оцінки.

Конструктивний підхід до заданих тем, над якими вони працювали учні, приємно здивував Державну кваліфікаційну комісію ліцею. Такий підхід  дає надію на те, що випускники стануть такими спеціалістами, щоб про них знало все місто, вся країна.

Робітнича професія електрозварник ручного зварювання дасть їм змогу в повному обсязі реалізувати себе і досягти успіхів у кар’єрному рості.

Хочеться зазначити, що розвиток зварювальної науки і техніки продиктований самим життям. Оскільки метал залишається королем матеріалів, основою індустрії. Без зварювання не обійтись ні сьогодні, ні в майбутньому. Це означає, що не обійтись і без людей, які б запалювали вогняну дугу, своїм подихом поновлювали її сили, розкривали її нові можливості.

Щиро вітаємо із успішним захистом! Бажаємо нашим випускникам подальших професійних і творчих успіхів, натхнення, удачі та нових звершень!