Олімпійський Тиждень-2019

Олімпійський Тиждень-2019

Традиційно, у другий тиждень вересня, відзначається день фізичної культури і спорту. Саме тому, з 09 по 13 вересня, у ліцеї розпочато роботу Олімпійського тижня.

Відкрила тиждень загальноліцейна медіалінійка про національні та популярні види спорту. У вівторок стартувала фотосушка на тему: «Спорт у моєму житті», що дала змогу учням представити свої фотороботи про заняття спортом, відвідування спортивних заходів та зустрічі з відомими спортсменами. Найкращі роботи представили учні груп К-26 (1 місце), АсЕл-3 і ШлП-3 (2 місце) та Б-17 і К-30 (3 місце).

Проведена виставка спортивної літератури у середу презентувала публіцистичні і періодичні видання фахової літератури, які присвячені історії та розвитку Олімпійського руху в світі. Інтернетвікторина «Олімпійські перегони» для учнів І курсів на платформі Kahoot, містила групи питань: «Історія Олімпійських ігор», «Види спорту», «Видатні спортсмени» та «Відеопитання». Кращими знавцями з питань спорту виявились група ШлП-5, 2 місце – АсЕл-5 і 3 місце – група К-30.

Виставка-гра «Колесо успіху» з інтелектуальними та спортивними завданнями, де за правильно виконане завдання учні отримати солодкий приз. Спортивне свято «Футбольна естафета» – команди сформовані з учнів  ІІ і ІІІ курсів змагались у вправності виконання елементів футболу та загальнокоординаційних вправ.

Завершився тиждень класною годиною на тему: «Олімпійський урок»  про історію зародження стародавніх Олімпійських ігор та відродження Олімпійського руху сучасності, олімпійськими чемпіонами і рекордами та дізнались про діяльність НОК України.