Смачно і креативно

Смачно і креативно

Холодні страви  та закуски  у харчуванні людини відіграють досить суттєву роль. Вони розраховані на збудження апетиту перед прийомом основних страв. Великий  асортимент та  харчове цінність  холодних страв дозволяють використовувати їх в якості основних страв на сніданок, вечерю або доповнювати ними меню банкету.

При відпрацюванні лабораторно-практичної роботи з теми «Технологія приготування холодних страв та закусок» учні гр. КОф –1  спробували приготувати такі страви та закуски , де можна було б застосувати якомога більше складних та новітніх  технік та технологій, креативно та вишукано  презентувати страву. І це їм вдалося: ніжний печінковий паштет на хлібцях в поєднанні із желе з мадери  спокусить самого суворого гурмана, молекулярне  апельсинове спагеті з морепродуктами заграє новими смаковими відчуттями, а страва корейської кухні – риба хе з овочами розфарбує  смакові рецептори несподіваними смаками. Все дуже смачно!!!