Смачно і креативно
Холодні страви та закуски у харчуванні людини відіграють досить суттєву роль. Вони розраховані на збудження апетиту перед прийомом основних страв. Великий асортимент та харчове цінність холодних страв дозволяють використовувати їх в якості основних страв на сніданок, вечерю або доповнювати ними меню банкету.
При відпрацюванні лабораторно-практичної роботи з теми «Технологія приготування холодних страв та закусок» учні гр. КОф –1 спробували приготувати такі страви та закуски , де можна було б застосувати якомога більше складних та новітніх технік та технологій, креативно та вишукано презентувати страву. І це їм вдалося: ніжний печінковий паштет на хлібцях в поєднанні із желе з мадери спокусить самого суворого гурмана, молекулярне апельсинове спагеті з морепродуктами заграє новими смаковими відчуттями, а страва корейської кухні – риба хе з овочами розфарбує смакові рецептори несподіваними смаками. Все дуже смачно!!!