На крок ближче
Аби закріпити набуті під час навчального процесу знання та уміння учні групи К-29 проходять виробничу практику з професії кухар (кваліфікація 3 розряд) на підприємствах міста та району. Така практика дозволяє отримати необхідні навички з професії та стати на крок ближчими до фахового зростання.
Виробнича практика наближає учнів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Важливим є те, що учні під час проходження виробничої практики набувають соціальну, психологічну та професійну адаптацію у якості молодих спеціалістів в трудових колективах.
Після закінчення виробничої практики, учні групи продемонструють свої удосконаленні знання, уміння та навички під час виконання кваліфікаційної пробної роботи.