На крок ближче

На крок ближче

Аби закріпити набуті під час навчального процесу знання та уміння учні групи К-29 проходять  виробничу практику з професії кухар  (кваліфікація 3 розряд) на підприємствах міста та району. Така практика дозволяє отримати необхідні навички з професії та стати на крок ближчими до фахового зростання.

Виробнича практика наближає учнів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Важливим є те, що учні під час проходження виробничої практики набувають  соціальну, психологічну та професійну адаптацію у якості  молодих спеціалістів в трудових колективах.

Після закінчення виробничої практики, учні групи продемонструють свої удосконаленні знання, уміння  та навички  під час виконання кваліфікаційної пробної роботи.