Кольорові драглі
Використовуючи желатин, можна приготувати безліч різноманітних, смачних і красивих страв, які прикрасять як повсякденний стіл, так і святковий! Тому, учні групи КОф-1 «Кухар, офіціант» на уроці виробничого навчання, відпрацьовуючи тему «Приготування солодких страв та напоїв» творили свої шедеври використовуючи саме желатин.
Презентовані учнями страви не лише вражали різноманітними кольорами, а й збуджували смакові рецептори своїм вишуканим смаком. Слід зазначити, що приготовані шедеври не тільки смачні, а ще й корисні, адже желатин має вплив на організм людини, він містить багато різних амінокислот, які сприяють нормальній життєдіяльності людського організму, а головне не додають калорій.
Смакуйте на здоров’я!