Професія – в якій немає дрібниць
Професія кухар… Здавалося б все давно відомо і зрозуміло. Так вважали і наші першокурсники поки не розпочались уроки виробничого навчання. Все було вперше, і перший практичний урок, і перше знайомство з кухнею – лабораторією, з кухарським обладнанням, інструментом, інвентарем, і перша серйозна самостійна робота по темі: «Просте нарізання овочів». Саме тоді учні зрозуміли, що потрібно працювати тільки з маркованим інвентарем, і що кожен процес виконується спеціальним ножем і що просте нарізання овочів виявилось зовсім не простим. Дійсно, доволі складно було витримувати розміри та форми при нарізання овочів. Але не зважаючи на деякі труднощі, всі учні з поставленим завданням успішно справились, і прийшли до висновку, що в кухарській справі немає дрібниць, кожна деталь – це серйозна, кропітка робота, яка потребує багато знань та умінь.