Виробнича практика групи К – 27

Виробнича практика групи К – 27

Виробнича практика є обов’язковим елементом навчального процесу учнів професійної (професійно-технічної) освіти. Вона забезпечує освоєння кваліфікації у відповідності з вимогами навчального плану, сприяє закріпленню й поглибленню знань, допомагає втілювати в роботу набуті під час навчального процесу знання, уміння та навички, привчає до праці в сфері виробництва в умовах трудового колективу. Виробнича практика дозволяє сформувати уяву про зміст й особливості своєї майбутньої професії, отримати елементи професійного вміння і практичних навичок.

Метою проходження практики на підприємстві в учнів є формування професійних знань і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності, а також поглиблення та закріплення теоретичних знань.

Учні групи К – 27, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» після закінчення програми виробничого навчання у ліцеї, вийшли на виробництво для проходження виробничої практики. Кондитер – це професіонал, який створює кондитерські вироби, десерти, та випічку. Професія кондитера творча та багатогранна і потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей, але й багатьох знань та вмінь, тому майбутні кондитери під керівництвом кращих працівників підприємства навчаються користуватись сучасними ґаджетами, девайсами, та втілювати новітні технології. Учні групи К – 27 успішно проходять виробничу практику на підприємствах міста Олександрії, Олександрійського району та області.