Комплексні теоретичні кваліфікаційні роботи з професії кондитер

Комплексні  теоретичні кваліфікаційні роботи з професії кондитер

Згідно робочого  навчального плану 15 і 16 січня 2020  року в рамках поетапної  кваліфікаційної атестації були проведені теоретичні частини поетапних  кваліфікаційних атестацій у групах  К-26 і К-27 за професією кондитер ІІІ розряду.

Завдання  містили в собі питання з таких предметів як «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Організація виробництва», «Устаткування підприємств харчування»  та «Охорона праці».
         Учні впевнено працювали над питаннями, використовуючи  знання, набуті за три з половиною роки навчання на уроках теорії, виробничого навчання  і під час проходження виробничої практики. Всі учні були підготовленими і впорались з завданнями, демонструючи різний рівень знань.
         Результати виконання теоретичної частини кваліфікаційної поетапної атестації передані на розгляд державної  кваліфікаційної комісії для подальшого присвоєння учням професії – кондитер, кваліфікація -третій розряд.