Крафтова мініпекарня – це не просто гра
Учні груп К-26 і К-27 приступили до останнього етапу в отриманні професії в стінах ліцею – оволодіння знаннями та уміннями з професії кондитер, кваліфікація 4 розряд. Розпочати перші лабораторно-практичні роботи в цьому семестрі – «Технологія приготування опарного дріжджового тіста та виробів з нього». Опарне дріжджове тісто потребує багато часу, терпіння і уваги до себе. Один хибний крок і результат може виявитися неприємним. Тож багато уваги було приділено попередній підготовці – розрахункам, підготовці сировини і організації робочого місця. Дотримання технології – головна умова отримання якісних виробів, тому всі учні відповідально поставились до виконання робіт.
Виготовлені якісні вироби говорять самі за себе. Вони і є основним критерієм оцінювання проведеної роботи. Асортимент виготовлених виробів може задовольнити навіть вимогливого споживача, який міг би завітати до нашої крафтової пекарні: пиріжки, ватрушки, розтягаї, штолени, різдвяні вінки, кекси, ромова баба, сосиски в тісті, хліб зі спеціями, книшики, кубдарі….