Впевненим кроком до дорослого життя!\
З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь та навичок та готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя учні групи КОф-1 вийшли на виробничу практику за професією кухар на підприємства ресторанного господарства міста: ресторан «Світанок», кафе «Спорт-Тайм», кафе «У Яші», кафе-бар «Оболонь», заклад швидкого харчування «Mc de Burg».
Виробнича практика наближає учнів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Важливим є те, що учні під час проходження виробничої практики набувають соціальну, психологічну та професійну адаптацію у якості молодих спеціалістів в трудових колективах. Після закінчення виробничої практики, учні групи продемонструють свої удосконаленні та закріпленні знання, уміння та навички під час відпрацювання кваліфікаційної пробної роботи.