Державна кваліфікаційна атестація
Згідно робочого навчального плану в рамках державної кваліфікаційної атестації в групі КТ-28 відбувся захист дипломних робіт за професією «Кухар, кондитер», рівень кваліфікації ІІІ розряд. Другокурсники гідно продемонстрували свої теоретичні знання, здобуті протягом навчання. Дипломні роботи супроводжувались яскравими презентаціями і відеоматеріалами, емоційними розповідями.
В роботах висвітлені історичні факти виникнення страв, традиційні і сучасні технології приготування страв і виробів та страви – тренди. Цікавими та змістовними були роботи – «Технологія приготування страв з фаршированої птиці», «Сучасні тенденції при приготування страв з бобових», тощо.
Варто відзначати творчі пошукові роботи, а саме:
– «Кондитерські вироби української кухні»;
– «Міжнародна термінологія нарізання овочів»;
– «Фітнес – цукерки».
Всі учні групи у ході захисту дипломних робіт продемонстрували достатній та високий рівень підготовки та отримали схвалення державної кваліфікаційної комісії. Тож, педагогічний колектив ліцею бажає своїм випускникам гідного працевлаштування, наснаги в роботі, творчого натхнення і розвитку, здійснення мрій.