Державна кваліфікаційна атестація

Державна кваліфікаційна атестація

Згідно робочого навчального плану в рамках державної   кваліфікаційної атестації в групі КТ-28 відбувся захист дипломних робіт  за професією «Кухар, кондитер», рівень кваліфікації  ІІІ розряд.    Другокурсники гідно продемонстрували свої теоретичні знання, здобуті протягом навчання. Дипломні роботи супроводжувались яскравими презентаціями і відеоматеріалами, емоційними розповідями.     

В роботах висвітлені історичні факти виникнення страв, традиційні і сучасні технології приготування страв і виробів та  страви – тренди. Цікавими та змістовними були роботи –  «Технологія приготування страв з фаршированої птиці»,  «Сучасні тенденції при приготування страв з бобових», тощо.      

Варто відзначати творчі пошукові роботи, а саме:

 – «Кондитерські вироби української кухні»;

– «Міжнародна термінологія нарізання овочів»;

– «Фітнес – цукерки».

Всі учні групи у ході захисту дипломних робіт продемонстрували достатній та високий рівень підготовки та отримали схвалення державної кваліфікаційної комісії. Тож, педагогічний колектив ліцею бажає своїм випускникам гідного працевлаштування, наснаги в роботі, творчого натхнення і розвитку, здійснення мрій.