ПІДТРИМУЄМО ТРАДИЦІЇ, АЛЕ ЗМІНЮЄМО СМАКИ

ПІДТРИМУЄМО ТРАДИЦІЇ, АЛЕ ЗМІНЮЄМО СМАКИ

Сучасні тенденції ресторанного господарства та новітні виробничі технології дозволяють змінити підхід до приготування та подачі страв української кухні.

Педагогічні працівники та учні ліцею креативно підходять до таких змін. Завдяки новим технологіям виробництва та модним ресторанним тенденціям звичайні українські страви перетворюються на вишукані кулінарні шедеври.

Автентичну страву «Путря» завжди готували з ячної крупи ферментованої на буряковому квасі. Наш креативний підхід дозволив зробити цю страву більш корисною, змінивши основну сировину на супер-food кіноа.

Гарячу закуску «Фальшивий заєць», яку раніше готували з дичини ми осучаснили індичкою та гусячою печінкою, тепер це легкозасвоювана корисна страва.

Ферментований томат не поступається французьким устрицям. Вчимося, креативимо, осучаснюємо.