«Мережавна» паска
Вже скоро більшість українців святкуватимуть Великдень. Великдень — це завжди світло та радість в душі, адже навколо все оживає та наповнюється новими барвами. Ми будемо вітати один одного, дарувати власноруч розписані писанки, прикрашати оселю, пригощати рідних та знайомих смачними пасочками, адже нам, українцям, завжди було притаманні такі риси, як гостинність, щедрість, повага та співчуття. І багато хто вже зараз думає про те, яку паску приготувати, щоб потішити себе, рідних і гостей. Один із варіантів смачної великодньої випічки є крафін, що за своєю текстурою здоби дуже схожий на паску. Крафін – незвичайна і дуже смачна випічка, яка з першого погляду зачаровує око. У крафіна дуже незвичайна форма – ці неповторні хвилі, які так гарно розшаровуються після випікання. Аромат ванілі та апельсинової цедри, наповнення з родзинок, цукатів та журавлини – це просто насолода. Така напрочуд красива й мережана паска стане справжньою окрасою святкового столу. І в умілих руках кондитера процес приготування перетворюється на цікаву анімацію, цьому підтвердження роботи учнів групи К-30, які з цікавістю та задоволенням випікали Великодні крафіни.