Кваліфікаційна пробна робота – «Початківці, чи фахівці?»
Якісну підготовку майбутніх кваліфікованих кондитерів забезпечує виробнича практика, яка дає змогу оптимального поєднання теоретичних знань з фаху і уміння застосувати їх у практичній роботі, виховує відповідальність, розвиває вміння самостійно вирішувати виробничі ситуації, правильно та якісно виконувати технологічний процес. Саме такий досвід знадобиться сьогоднішнім випускникам ліцею групи К-30 в подальшій роботі та в їх становленні як висококваліфікованих робітників.
Підсумком наполегливої праці здобувачів освіти, було виконання кваліфікаційної пробної роботи з професії «Кондитер» 4 розряду. Для її виконання учні отримали індивідуальні завдання, які включили в себе такі роботи: приготування десертів з утворенням драглів, гарячих і заморожених десертів, приготуваня тортів та тістечок з бісквітного, пісочного, білкового, медового, мегдального, крихтового та заварного тіста. Не зважаючи на деякі труднощі, всі учні успішно справились з поставленними завданнями та прийшли до висновку, що в кондитерській справі немає дрібниць, а кожна деталь – це серйозна, кропітка робота, яка потребує багато знань, навичок та вмінь.