За крок до фінішу
Після закінчення виробничої практики учні групи К-27, які здобувають професію кухар,кондитер (кваліфікація кондитер -3 розряд) виконували кваліфікаційну пробну роботу. Перелік завдань кваліфікаційних пробних робіт відповідав вимогам кваліфікаційної характеристики та містив завдання щодо приготування кондитерських виробів з дріжджового тіста , випікання кондитерських виробів з різноманітних видів тіста : тістечок, тортів, печива з різних видів тіста. Під час виконання робіт учні застосовували в роботі значну кількість кондитерських насадок , виїмок, шприців, застосовували трафарети, плунжера і т.д. , художньо оформляли та декорували . Вироби були різноманітними і не схожі один на одного. Були такі учні які виявили бажання виконувати завдання підвищеної складності, під час оздоблення виробів готували прикраси з карамелі, шоколаду, мастики.
Знання, уміння та навички, які учні отримали на протязі теоретичного навчання на уроках виробничого навчання, виробничої практики на підприємстві дали гарний результат. Всі учні виконали роботу добре та отримали оцінки високого та достатнього рівня. Наступний етап навчання буде більш складним, кваліфікація кондитер 4 розряду передбачає уміння виконувати більш складні завдання.