Засідання методичної комісії професій ресторанного сервісу під час карантину
В квітні (15.04.2020) і травні (20.05.2020) в Державному навчальному закладі «Олександрійський професійний ліцей» відбулись засідання методичної комісії (МК) в режимі онлайн з використанням платформи Zoom.
Під час засідань були розглянуті питання: створення матеріалів для дистанційного навчання; аналіз роботи творчих груп по вивченню і впровадженню сучасних виробничих технологій; засідання «Школи кулінарної майстерності»; розгляд та затвердження переліків пробних кваліфікаційних робіт професії «Кондитер», рівень кваліфікації IV розряд груп К-26 і К-27 та «Кухар», рівень кваліфікації IV розряд для групи К-28; розгляд та затвердження детальної програми до виробничої практики з професії «Кухар», рівень кваліфікації IV розряд для групи К-29 (I етап) та III розряд для групи К-30 та з професії «Кондитер», рівень кваліфікації III розряд для груп КТ-27 і К-28.
Засідання МК проведено в досить зручній формі та доволі оперативно.Діяльність засідань МК впливає на ефективність застосування сучасних форм і методів навчання, сприяє професійному росту і методичній майстерності педагогічних працівників, впровадженню досягнень педагогічної науки та виробничих технологій і кращого досвіду в навчально-виробничий процес.