Про смаки не сперечаються
Кажуть смак у людини змінюється постійно впродовж життя. І з цим не посперечаєшся.
Багато хто не вподобав страви з риби ще з дитинства лише тому що там є кісточки, або за специфічний запах чи не зрозумілий смак. А ось наші учні довели, що риба може бути смачнішою за м’ясо та птицю, і навіть кісточки не така вже й проблема, тому що вони легко видаляються або в деякій рибі взагалі не відчуваються після правильного приготування. А якщо додати до риби пікантний, смачнючий соус, апетитний та поживний гарнір – тоді ця страва претендує на звання кращої страви дня, тижня, місяця, року… Намагаючись творчо та відповідально підійти до приготування страви, кожен учень гр.К-29 при відпрацюванні лабораторно-практичної роботи з теми « Технологія приготування страв з риби, морепродуктів» проявив всі свої здібності у приготуванні та презентації страв, які ані своїм смаком, ані зовнішнім виглядом не поступаються стравам досвідчених та відомих кухарів.