Про смаки не сперечаються

Про смаки не сперечаються

Кажуть смак у людини змінюється постійно впродовж  життя. І з цим не посперечаєшся. 

Багато хто не вподобав страви з риби ще  з дитинства лише тому що там є кісточки, або за специфічний запах чи не зрозумілий смак.  А ось наші учні довели, що риба може бути смачнішою за м’ясо та птицю, і навіть кісточки не така вже й проблема,  тому що вони легко видаляються або в  деякій рибі взагалі не відчуваються після правильного приготування. А якщо додати до риби  пікантний, смачнючий соус, апетитний та поживний  гарнір – тоді ця страва претендує на звання кращої страви дня, тижня, місяця, року… Намагаючись творчо  та відповідально підійти до приготування страви, кожен учень гр.К-29 при відпрацюванні лабораторно-практичної роботи з теми « Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»  проявив всі свої здібності у приготуванні та презентації страв, які ані своїм смаком, ані зовнішнім виглядом не поступаються стравам досвідчених та відомих кухарів.