Перший важливий крок у здобутті професії
По закінченню виробничої практики в групі К-31, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» відбулися кваліфікаційні пробні роботи.
Учні демонстрували свої знання та уміння з професії кухар, кваліфікація – кухар третього розряду.
Учнями групи були виконані завдання згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт. До переліку були відібрані завдання, які відповідали вимогам кваліфікаційної характеристики при дотриманні норм часу, забезпечення додержання технічних умов виробництва, охорони праці та якісних показників. Усі завдання мали достатню кількість операцій, під час виконання яких, учні застосовували набутті знання та уміння, передові методи і прийоми роботи, новітні варіанти у подачі страв.
Під час виконання кваліфікаційної пробної роботи учні виконували завдання різної складності: готували супи, страви з круп, макаронних виробів, бобових та яєць. Майбутні кухарі професійно використовували технологічні картки, вміло працювали на обладнанні, проявляли фантазію, творчість та естетичний смак при оформленні страв.
Знання та уміння, які учні отримали протягом першого курсу та навички роботи удосконалені у ході виробничої практики дали гарний результат. Всі учні справились з роботою добре, отримали оцінки високого та достатнього рівня.