Комплексні теоретичні кваліфікаційні роботи

Комплексні  теоретичні кваліфікаційні роботи

Згідно навчального плану 9 і 10 листопада 2017 року в рамках поетапної  кваліфікаційної атестації були виконані комплексні письмові роботи в групах К-26 і К27  за професією кухар ІІІ розряду.

Завдання  містили в собі питання з таких предметів як «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва», «Устаткування підприємств харчування»  та «Охорона праці»

Всі учні впорались з завданнями, демонструючи різний рівень знань.
Державна кваліфікаційна комісія розглянула та затвердила результати кваліфікаційних іспитів в процесі поетапної атестації.

Всім допущеним до атестації учням був присвоєний ІІІ кваліфікаційний розряд кухаря.