Вчимося на підприємстві

Вчимося на підприємстві

З метою якісного вивчення теми робочої навчальної програми з виробничого навчання «Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин в вертикальному та горизонтальному положенні шва»,  активізації пізнавальної діяльності учнів щодо організації проходження виробничої практики на підприємстві у співпраці з Олександрійським міськрайонним центром зайнятості 16.11.2017 року учні групи ЕлАТ – 1 з професії «Електрозварник ручного зварювання, слюсар з ремонту автомобілів»  відвідали підприємство ТОВ «Торговий дім «Укрнасоссервіс».

Підприємство «Укрнасоссервіс» спеціалізується на виробництві   насосів, компресорів та гідравлічних систем. Свою продукцію реалізує  в Україні та країнах близького зарубіжжя.

Під час екскурсії заступник директора по виробництву Третяк Володимир Михайлович ознайомив учнів з новітніми  видами зварювального  обладнання, наглядно продемонстрував весь технологічний процес виробництва, детально зосередив увагу учнів на зварюванні пластин в вертикальному та горизонтальному положенні шва.

Кращі учні групи виступили в якості експертів, провели зорову експертизу  та на «відмінно» оцінили роботу, яку виконували працівники підприємства.

Зарядженні позитивними емоціями майбутні зварники – слюсарі повернулися в майстерню ліцею, де будуть продовжувати здобувати професійні знання, уміння та навички. А співпраця з підприємством буде продовжуватися, ще багато нового та цікавого сучасні роботодавці можуть надати учням ліцею…