Міксіке у ліцеї

Міксіке у ліцеї

21 листопада викладачем спецдисциплін – Рітченко О.Є. і викладачем англійської мови – Лукомською І.О. проведено бінарне заняття з предметів «Робота у мережі Інтернет» та «Англійська мова» у рамках Міжнародної вікторини «Факти про Естонію, Латвію, Україну та Грузію» міжнародного проекту «Міксіке в Україні».

Учні-учасники вікторини познайомилися з традиціями Естонії, Латвії, України та Грузії, а також продовжували розвивати навички пошуку інформації в Інтернеті і інших інформаційних джерелах. Запитання для вікторини були складені  англійською мовою, тому викладачі провели вступну розповідь про кожну з країн, розповіли про правила реєстрації та про саму вікторину.

Участь у вікторині  брали учні І курсу з групи Б-17. Для початку виконання завдання необхідно було авторизуватись на сайті, тому  Олена Євгеніївна організувала реєстрацію учнів, а Ірина Олексіївна пояснила, як визначити головне для пошуку необхідної інформації, а також допомагала під час труднощів з перекладом, або розумінням змісту питань вікторини. Під час пошуку правильних відповідей учні відпрацювали вміння користуватись он-лайн перекладачами та будь-якими джерелами інформації.

Всі учасники заняття у дружній та затишній атмосфері пройшли всі конкурсні завдання вікторини, отримали масу гарних вражень та знань про Естонію, Латвію, Україну та Грузію.