Ярмарок «Кулінарна Україна»(відео)

Ярмарок «Кулінарна Україна»

Предметний тиждень з професії «кухар» пройшов з 20 по 24 листопада 2017року у вигляді ярмарку страв різних регіонів України під гаслом «Ми такі схожі і такі різні»

В перший день групами були виготовлені запрошення на відвідування стилізованих павільйонів регіональних кухонь. Перед відкриттям ярмарку учні-першокурсники прийняли присягу «Про смачну і здорову їжу» і свято почалось….

З вівторка по п’ятницю запрацювали майстер-класи і імпровізовані заклади харчування: «Буковинське весілля» групи К-24, «Полтавська кухня» групи Коф-1, «Галицька кухня» групи КТ-25, «Смак Закарпаття» групи К-26, «Кримська кухня» групи К-28, «Слобожанщина пригощає» групи К-25 і «Одесса без покушать не Одесса» групи К-27.

Кожного дня всі могли насолодитись різноманітними смаколиками, які приготували учні разом з майстрами, переглянути презентації, почути про особливості приготування автентичних і сучасних українських страв.

Крім цього, кожного дня всі присутні на ярмарку мали можливість отримати солодкі призи, беручи участь в лотереї «Тепер я знаю» з питаннями про страви різних регіонів України.

По закінченню тижня була створена фотогалерея про смачну подію в навчальному закладі. Тепер кожен учасник та відвідувач ярмарку  знову може поринути в ту чудову атмосферу свята української кухні, яка така схожа і така різна…Але така смачна і рідна!