Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч»

Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч»

5 грудня 2017 року викладачі англійської мови ліцею – Лукомська І.О. та Байдачник А.В. організували та забезпечили участь учнів, що виявили бажання спробувати свої сили у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч».

Традиційно щороку у ліцеї цей конкурс для учнів вже давно став майданчиком для розширення можливостей та самореалізації у напрямку поглиблення  своїх знань з  англійської мови та зваження своїх можливостей  серед однолітків з різних регіонів України. Цьогоріч у конкурсі взяло участь 9 учнів ліцею, які хвилююче і з нетерпінням чекали нагоди перевірити свої знання, взявши участь Всеукраїнській грі «Гринвіч».

Зі слів учнів, завдання для них виявилися дуже пізнавальними та орієнтованими на логіку, містили загальновідомі факти, запитання сформовані із багатьох напрямків знань: мови, країнознавства, літератури та звичайно відображали різнобічну інформацію про англомовні країни. Учасники конкурсу виявили сподівання, що завдання конкурсу дали їм змогу гідно заявити про себе, і відтепер вони з нетерпінням чекають на результати!