Виробнича практика на підприємствах ресторанного сервісу

Виробнича практика на підприємствах ресторанного сервісу

Відомо, що теорії без практики не буває, тому після закінчення чергового етапу теоретичного та виробничого навчання учні групи К-23 кухар, кондитер проходять виробничу практику на підприємствах м. Олександрії та Олександрійського району.

Проходження виробничої практики на підприємствах дає можливість учням закріпити здобуті знання та навички  отримані в ліцеї.

Під керівництвом висококваліфікованих працівників підприємств учні самостійно працюють на робочих місцях, виготовляють, випікають, прикрашають та оздоблюють борошняні кондитерські вироби, що дає їм змогу здобути досвід та підвищити свою професійну підготовку, підготуватись до самостійної праці на підприємствах ресторанного сервісу,  стати конкурентоспроможними та кваліфікованими працівниками.